Medior UX Designer

Vacature gesloten

Medior UX Designer

We zoeken een veelzijdige ontwerper die grenzen van het digitale domein verkent

Full-time · Rotterdam en Amsterdam

(Deze vacature sluit op zondag 16 juni om 00:00 uur)

Jij denkt en droomt digitaal! En werkt graag in een team aan diverse interactieve projecten voor verschillende klanten. Je vertaalt inzichten en business doelstelling naar creatieve concepten. Jouw nieuwsgierigheid, analytische blik en abstractievermogen zorgen ervoor dat je op zoek gaat naar ‘de vraag achter de vraag’. Je hebt ervaring met design- en user research en zet deze inzichten in bij het ontwerpen van wireframes en klikbare prototypes. 

Je bekijkt ontwerpvragen altijd holistisch. Ontwerptools zet je flexibel in en ontwerpt een  proces dat past bij klant, context en vraag. Soms is dat een service blueprint of een customer journey, een andere keer is dat een workshopreeks met de klant. Deze tools en methodes heb je eigen gemaakt waardoor je ze op een strategische manier kan inzetten. 

Dit doe je niet alleen. Samen met team en klant bepaal je richting en doelen, waarna je gezamenlijk optrekt om deze waar te maken. Op deze manier streven jullie naar de beste en meest innovatieve versie van de klant, die grenzen verlegt en de standaard in de industrie uitdaagt. 

De Vermeer online experience of de nieuwe website voor Lowlands, gaan je handen al jeuken? Bij Fabrique werken we aan een heel breed scala aan projecten waardoor je in compleet verschillende contexten werkt. Zo werk je in het ene project aan een service design voor BrandMR en in het andere project aan de e-commerce app voor HEMA

Onze ontwerp-ethos 

Bij Fabrique geloven we in het nemen van risico's, het uitdagen van de status quo en het omarmen van het onconventionele. Creativiteit is deel van onze identiteit, waarbij alternatieve perspectieven worden aangemoedigd en gevierd. We begrijpen dat creativiteit geen lineair proces is; we geven nieuwe ideeën de tijd en ruimte om op het juiste tempo te kunnen evolueren. We zoeken verstoring en frictie actief op en zien het als een kans om los te breken van conventies, te innoveren en nieuwe mogelijkheden te creëren. En ja, we durven te falen, omdat we weten dat falen niet het einde is maar juist een begin van iets nieuws kan betekenen. 

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een HBO of WO-opleiding of achtergrond waarin je hebt geleerd om research te doen, projectmatig te werken en presenteren. 

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als UX Designer. 

 • Extra punten als je ook ervaring hebt met service design. 

 • Je ontwerpt net zo makkelijk voor web als app. 

 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goed inlevingsvermogen zowel richting de klant als gebruiker 

 • Je bent bekend met agile of scrum en samenwerken in multidisciplinaire teams. 

 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels. 

Wat staat daar tegenover?

 • Een flexibele werkplek in onze studio's in het centrum van Amsterdam en Rotterdam. We vinden het fijn als je regelmatig op kantoor te vinden bent en het is ook mogelijk om regelmatig thuis te werken. 

 • Een heerlijke en variërende lunch, stoelmassages, borrels, bezoeken van events en gezellige uitjes. 

 • Iedere vraag is anders. Zo ook ieder proces. Van scrum, Lean Startup tot Design Sprints. Bij ons leer je hoe het moet, of we zorgen dat je er nog beter in wordt.  

 • Ons interne ontwerpcurriculum en regelmatige design meetups houden je up-to-date.  

 • Een competitief marktconform salaris:

  • Medior: 3.400 - 4.000 euro p/m obv 40 uur per week.

 • 25 vakantiedagen en we melden je aan voor onze pensioenregeling.

 • Je krijgt een laptop met software en tools om je werk goed te kunnen doen.  

Solliciteer 

Enthousiast? Laat het ons weten!
Deze vacature sluit op zondag 16 juni om 00:00.