Stagiair Visual Design

Solliciteer nu

Stagiair Visual Design

Bij Fabrique zijn we op zoek naar een getalenteerde visueel ontwerp stagiair met een passie!

Full-time · Amsterdam en Rotterdam

Bij Fabrique zijn we op zoek naar een getalenteerde visueel ontwerp stagiair met een passie voor het creëren van uitzonderlijk werk. We verwelkomen degenen die graag experimenteren, vol nieuwsgierigheid en verse ideeën zitten. Door nauw samen te werken met ervaren ontwerpers aan projecten, doe je praktijkervaring op, verbeter je je vakmanschap en ontwikkel je je vaardigheden verder.

Over jou

Je bent gepassioneerd door prachtig design, en je kunt dit laten zien in je portfolio. Je bent een student aan een kunstacademie of een vergelijkbare opleiding en bent beschikbaar voor minimaal drie maanden. Je bent bekend met ontwerptools zoals Figma en Adobe Creative Suite, en motion-skills zijn een pluspunt. Ook kan je goed communiceren in het Engels.

Wat bieden we jou?

Fabrique biedt je een inspirerende en uitdagende stage in Rotterdam en Amsterdam. Heerlijke en gevarieerde lunches, stoelmassages, drankjes, feestjes en andere evenementen. Je ontvangt 400 euro bruto per maand voor een 40-urige werkweek.

Onze ontwerpfilosofie

Bij Fabrique geloven we in het nemen van risico's, het uitdagen van de status quo en het omarmen van het onconventionele. Creativiteit maakt deel uit van onze identiteit, waarbij alternatieve perspectieven worden aangemoedigd en gevierd. We begrijpen dat creativiteit geen lineair proces is; we geven nieuwe ideeën de tijd en ruimte om zich te ontwikkelen in het juiste tempo. We zoeken actief naar verstoring en frictie en zien het als een kans om af te wijken van conventies, te innoveren en nieuwe mogelijkheden te creëren. En ja, we durven te falen, want we weten dat falen niet het einde is maar juist het begin van iets nieuws.

Solliciteren

Enthousiast? Laat het ons weten!