Projectleider

Solliciteer nu

Projectleider

Wij zoeken een projectleider met lef, oog voor complexe technische oplossingen en commercieel inzicht.

32 - 40 uur per week - Amsterdam

Vernieuwen. Het verschil maken. Bij Fabrique willen we werk van betekenis maken. Voor onszelf, voor de klant en als het kan ook voor de maatschappij. Werk met impact noemen we dat. Wat neem jij mee om dat mogelijk te maken?

Wat doet een projectleider bij Fabrique?

Je bent als projectleider de ruggengraat van Fabrique doordat je met iedereen samenwerkt en onze klanten goed kent. Je weet de wensen van onze klanten te vertalen naar de juiste aanpak en bent echt een sparringpartner. Je werkt samen met opdrachtgevers als HEMA, ASML en Anytime Insurances. Je stemt met je projectteam af hoe jullie binnen de deadline en het budget een zo goed mogelijk resultaat neerzetten.

Je weet precies wat er nodig is om een user experience of design development traject van een website of app te begeleiden. Je krijgt energie van complexe vraagstukken en je weet hier slimme oplossingen voor te bedenken. Daarnaast kun je goed onderhandelen en bewaar jij het overzicht. Met jouw energie weet jij samen met je team een resultaat neer te zetten waar iedereen trots op is.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider of projectleider bij een vergelijkbaar bureau.
 • Je hebt ervaring met digital projecten met technische complexiteit.
 • Je bent bekend met Agile of Scrum en samenwerken in multidisciplinaire teams.
 • Je bent creatief en analytisch. Je kunt je inleven in de opdrachtgever en weet hen te verrassen met slimme (technische) ideeën.
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Wat staat daar tegenover?

 • Verantwoordelijkheid voor projecten van nationale en internationale merken.

 • Een inspirerende werkplek in Amsterdam. En je hoeft in de ochtend niet na te denken wat je op je brood doet. Je krijgt namelijk iedere dag een heerlijke en variërende lunch! 

 • “You’re never too cool for school”. Ga terug naar de schoolbanken bij onze eigen Fabrique University. Of pak de mogelijkheid om externe trainingen te volgen en conferenties te bezoeken die jou beter maken.

 • Twee weken research tijd per jaar. Los van Fabrique projecten helemaal naar eigen enthousiasme in te vullen.

 • Niet onbelangrijk, je ontvangt een goed salaris met met 24 vakantiedagen, een pensioen regeling, een laptop en telefoon om je werk goed te kunnen doen. 

Solliciteer

Enthousiast? We zien jouw sollicitatie tegemoet! 

Wil je eerst meer lezen over werken bij Fabrique? Lees dan nu het interview met Creative director Hans, Tech lead Marko, UX Designer Sasja, of Jens en Rogier van ons datateam.