Medior back-end developer

Solliciteer nu

Medior back-end developer

We zoeken een back-end developer met gevoel voor design en gebruiksvriendelijkheid.

32 - 40 uur · Amsterdam of Rotterdam

Vernieuwen. Het verschil maken. Bij Fabrique willen we werk van betekenis maken. Voor onszelf, voor de klant en als het kan ook voor de maatschappij. Werk met impact noemen we dat. Wat neem jij mee om dat mogelijk te maken?


Wat doet een developer bij Fabrique?

Een mooi ontwerp maken is leuk, het creëren van een code om alles vloeiend te laten werken is uitdagend, maar het is de combinatie die projecten prijswinnend maakt. Dat weten we bij Fabrique al sinds de begindagen van het internet, en we kunnen al jaren trots zijn op de allerbeste ontwikkelaars binnen de ontwerpwereld. Want het niveau bij Fabrique is hoog, voor ontwerpers én ontwikkelaars.

Vanuit je technische kennis en oplossingsgerichtheid neem je de vrijheid om een ontwerpoplossing naar een next level te brengen. Hoe kan het CMS nog eleganter worden ingericht? Hoe zetten we die RESTful koppeling slim op en welke animaties geven de site net dat extra cachet? Wat wij belangrijk vinden is dat je een brede interesse hebt en in staat bent om jezelf snel nieuwe technieken aan te leren. Dat is wat telt in ons mooie, constant veranderende vakgebied.


Onze stack

Hierbij een greep uit onze technische stack: Linux, Django, Python, Wagtail, Redis, Postgresql, GIT, Webpack, SCSS, React, D3js, NginX, Apache, SSH, Supervisor. Elasticsearch, Gunicorn.


Het team

Stijgt de code toch boven je hoofd? Geen zorgen. Je collega’s sparren graag met je. We zijn een echt team, dus je staat er nooit alleen voor. Je werkt aan kick-ass projecten voor bekende nationale en internationale merken samen met andere getalenteerde Fabriquers.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt al een aantal jaar ervaring.
  • Ervaring met minimaal 1 programmeertaal, bijvoorbeeld Python, JavaScript of C#.
  • Je weet waar specifieke kennis te vinden en nieuwe technieken te ontdekken.
  • Je woont in Nederland of bent bereid te verhuizen.

Wat staat daar tegenover?

  • Een inspirerende werkplek in Amsterdam of Rotterdam. En je hoeft in de ochtend niet na te denken wat je op je brood doet. Je krijgt namelijk iedere dag een heerlijke en variërende lunch! 
  • “You’re never too cool for school”. Ga terug naar de schoolbanken bij onze eigen Fabrique University. Of pak de mogelijkheid om externe trainingen te volgen en conferenties te bezoeken die jou beter maken.
  • Twee weken research tijd per jaar. Los van Fabrique projecten helemaal naar eigen enthousiasme in te vullen
  • Deelname aan congressen die jou beter maken zoals Smashing Conf, React Amsterdam of DjangoCon.
  • Iedere vraag is anders. Zo ook ieder proces. Scrum, Lean Startup tot Design Sprints. Bij ons leer je hoe het moet of we zorgen dat je er nog beter in wordt.
  • Uiteraard ontvang je salaris, heb je 24 vakantiedagen en melden we je aan voor pensioen. Je krijgt een laptop met alle tools om je werk goed te kunnen doen.

Solliciteer

Enthousiast? We zien uit naar jouw sollicitatie!

Wil je eerst meer lezen over werken bij Fabrique? Lees dan nu het interview met Tech lead Marko, of Creative director Hans.