Full-stack Web developer

Solliciteer nu

Full-stack Web developer

Vernieuwen. Het verschil maken. Bij Fabrique willen we werk van betekenis maken. Voor onszelf, voor de klant en als het kan ook voor de maatschappij. Werk met impact noemen we dat. Wat neem jij mee om dat mogelijk te maken?

Full-time (minimaal 32 uur) · Rotterdam/Amsterdam

Jij zorgt ervoor dat onze ontwerpen voor sites en webapplicaties werkelijkheid worden. Je bent vanaf het begin van het project betrokken zodat je écht invloed kunt uitoefenen op het eindresultaat. Tijdens de realisatie spar je samen met je teamleden, verlies je de deliverables niet uit het oog en signaleer je mogelijke obstakels.

Vanuit je technische kennis en oplossingsgerichtheid krijg je de vrijheid om een ontwerp-oplossing naar een next level te brengen. 

Haal je jouw voldoening uit het opzetten van een modulair Design system met behulp van Atomic Design en slimme CSS variabelen? 
Hoe kan het Craft of Wagtail CMS nog eleganter worden ingericht? Word je enthousiast van super lekkere animaties met GSAP en de kracht van het React framework? Hoe zetten we die RESTful of GraphQL koppeling slim op en hoe integreren we deze in de React/Next of Vue/Nuxt front-end? 

Allemaal goed! Wat wij vooral belangrijk vinden is dat je in staat bent om jezelf snel nieuwe technieken aan te leren. Dat is wat telt in ons mooie, constant veranderende vakgebied.

Onze stack

We gebruiken Vue /React en ook regelmatig "Vanilla" Atomic design based templating, ES6 en (S)CSS voor de front end. We werken met Python/Django/Wagtail CMS, PHP/Symfony/Craft CMS en steeds vaker ook met NodeJS als back-end stacks.

We vinden het belangrijk dat je een brede interesse hebt op het gebied van frameworks, programmeertalen en moderne web technologie in zijn algemeenheid. Je krijg je bij ons dan ook vanzelfsprekend alle ruimte om je verder te ontwikkelen,

Hierbij nog wat buzzwords: Linux, Django, Python, Open Source, Wagtail, PHP, React/NextJS en Vue/NuxtJS , Symfony & Craft CMS, NodeJS, Directus CMS, Redis, PostgreSQL, GIT, Webpack, BEM SCSS, GSAP, NginX, SSH, Docker, Supervisor, ElasticSearch, Gunicorn.

Het team

Je wordt onderdeel van een vast team waarin je werkt aan een grote verscheidenheid van kick-ass projecten voor bekende nationale en internationale merken samen met andere getalenteerde Fabriquers. Stijgt de code je boven je hoofd? Geen zorgen. Je collega’s sparren graag met je. We zijn een echt team, dus je staat er nooit alleen voor.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt HBO of WO-denkniveau en een informatica achtergrond is een plus.
  • Je weet waar specifieke kennis te vinden en nieuwe technieken te ontdekken.
  • Je woont in Nederland of bent bereid te verhuizen.   

Wat staat daar tegenover?

  • Een flexibele werkplek in onze studio in het centrum van Amsterdam of Rotterdam. We vinden het fijn als je regelmatig op kantoor te vinden bent en het is ook mogelijk om regelmatig thuis te werken.

  • Een heerlijke en variërende lunch, stoelmassage, borrels en uitjes.

  • Iedere vraag is anders. Zo ook ieder proces. Van scrum, Lean Startup tot Design Sprints. Bij ons leer je hoe het moet, of we zorgen dat je er nog beter in wordt.

  • Volgen van externe trainingen en het bezoeken van conferenties.

  • Twee weken research tijd per jaar. Los van Fabrique projecten en helemaal naar eigen enthousiasme in te vullen.

  • Uiteraard ontvang je salaris, heb je 25 vakantiedagen en melden we je aan voor pensioen. Je krijgt een laptop met software en tools om je werk goed te kunnen doen. 

Solliciteer 

Enthousiast? We zien uit naar jouw sollicitatie!

Wil je eerst meer lezen over ons developer team bij Fabrique? Lees dan nu het interview met Tech lead Marko.